Капитанът на Дания Симон Кяер изигра важна роля при спасяването

...
Капитанът на Дания Симон Кяер изигра важна роля при спасяването
Коментари Харесай

Дават капитанската лента на "Милан" на героя Симон Кяер

Капитанът на Дания Симон Кяер изигра значима роля при спасяването на съотборника му Кристиан Ериксен. Полузащитникът на " Интер " колабира на терена по време на мача сред Дания и Финландия и с помощта на бързата и съответна реакция на Кяер, както и на дейностите на лекарските екипи, той към този момент е в устойчиво положение.

32-годишният състезател на " Милан " ревизира дали Ериксен не си е глътнал езика, след което стартира да му прави сърдечен масаж до идването на медиците. Междувременно накара датчаните да обкръжат Ериксен, с цел да не бъде сниман от камерите и фотографите.

Снимка: Reuters

Кяер бе и първият, постарал се да успокои брачната половинка на съотборника си Сабрина.

Феновете на " Милан " започнаха акция в обществените мрежи с хаштаг #KjaerCapitano. Италианският " Гадзета дело Спорт " оповестява, че клубът е извънредно впечатлен от реакцията на последователите и поддръжката към бранителя и по тази причина треньорът Стефано Пиоли и неговият щаб ще разискват дали да не създадат Кяер капитан.

В момента капитан на " росонерите " е Алесио Романьоли, само че при Пиоли централният бранител записва много по-малко минути.
Снимка: Reuters
Франк Кесие и Давиде Калабрия също са в борбата за лентата, само че след геройството на Кяер и поддръжката на почитателите изборът наподобява превдварително решен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР