Капитанът на „Черно море“ Даниел Димов е сред най-опитните футболисти

...
Капитанът на „Черно море“ Даниел Димов е сред най-опитните футболисти
Коментари Харесай

Даниел Димов: От 13-годишен заживях сам заради футбола

Капитанът на „ Черно море “ Даниел Димов е измежду най-опитните футболисти в състава на Илиан Илиев. Израснал е в Шабла, само че още като младеж минава в школата на „ моряците “. В професионалния футбол, с изключение на екипа на „ Черно море “ е носил и този на „ Левски “. Играл е за клубове в Израел и Турция. През този сезон за повторно се завърна на „ Тича “. Разговаряме в паузата на шампионата, за упоритостите му със „ зелено-бялата “ фланелка.

- Дани, през този сезон още веднъж се завърна в тима на „ Черно море “. Защо избра да носиш зелено-бялата фланелка?
- Моята орис е обвързвана с „ Черно море “ още от юношеските ми години, имам сантименти към тима, в никакъв случай не съм ги крил… Израснах в този град и в този клуб, тъй че възприятието е като да се завърна у дома. Каквито и други оферти да съм имал в България, съм ги пренебрегнал поради „ Черно море “.

- Какво не се получи с предходния ти клуб в Турция?
- Имах контракт за още една година с „ Болуспор “, първичните ми проекти бяха да го извърша, само че заради несъгласия с управлението стигнахме до решението да се разделим. Много съм благополучен, че в последна сметка стана по този начин, че още веднъж съм в „ Черно море “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР