Капитанът на Черно море Даниел Димов е получил нова контузия.

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов е получил нова контузия.
Коментари Харесай

Черно море пак остава без капитана си

Капитанът на Черно море Даниел Димов е получил нова травма. Това се е случило в семейството на Берое, приключило 1:1. Универсалният футболист е със подозрения за скъсани връзки на глезена и през днешния ден ще премине ядрено-магнитен резонанс, с цел да стане ясна диагнозата. 

Както е известно, 34-годишният футболист не игра през цялата есен поради контузия в глезена, като се появи на терена като запаса единствено за няколко минути в последния дуел за Купата на България с Локомотив (Пловдив). 
 Черно море ще означи 110-ия си рожден ден с празненство Черно море ще означи 110-ия си рожден ден с празненство
През зимата Димов тренира пълноценно, макар че пропусна някоко занимания поради болки в ахилеса. Даниел взе присъединяване в първите две срещи на “моряците ” през пролетта против Левски и Берое, като влезе в игра след почивката. 

С контузия на “Тича ” е и опитният вратар Георги Георгиев. От спортно-техническия щаб бяха оповестили, че някогашният национал ще е в групата за мача с Берое. Георгиев обаче не седна на пейката, тъй като е получил контузия на последната подготовка преди дуела.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР