Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов говори пред медиите преди

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Сигурен съм, че Георги Николов ще помогне много на отбора

Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов приказва пред медиите преди заминаването на тима за подготвителния лагер в Турция. Той показа и мнението си за новото попълнение на " канарчетата " Георги Николов.

" Заминаваме с положително въодушевление. По-голямата част от физическите натоварвания ги направихме в Пловдив. Имаме добра основа, с цел да затвърдим това и в контролите ", стартира Попов.

" Отиваме да играем със съществени противници, което е добре. Отиваме да надградим и да затвърдим положителните резултати от последните няколко месеца ".

" Георги Николов е положително момче, експерт. Личи си от първите дни, че е фокусиран напълно във футбола. За неговите години не е доста постоянно срещно в нашите ширини. Той прави изключение. Надявам се да е здрав и съм сигурен, че ще помогне доста на тима ", сподели Попов.

" Ботев може да реализира положителни резултати и да нападаме Купата на България. Мисля, че тимът ще бъде по-силен през втория полусезон. Съставът е окомплектован и ще имаме време за всичко по време на подготовката ", приключи Попов.
 Ивелин Попов оказал помощ за прехвърлянето на Роналдо в Ростов
Ивелин Попов оказал помощ за прехвърлянето на Роналдо в Ростов

От Левски би трябвало да са му благодарни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР