Капитанът на България Кирил Десподов говори преди мача с Унгария.

...
Капитанът на България Кирил Десподов говори преди мача с Унгария.
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Няма какво да губим

Капитанът на България Кирил Десподов приказва преди мача с Унгария. Футболистът на Лудогорец взе присъединяване в конференция, дружно с Илиан Илиев.

„ Разбира се, че не е елементарно да се концентрираш в тази обстановка. Хубаво е, че в нашия тим сме спокойни, мислим единствено върху мача на следващия ден. Унгария е умел тим с положителни играчи. Играхме на „ Пушкаш Арена “, не създадохме доста шансове там и загубихме с 0:3, уповавам се на следващия ден да създадем повече положения и да излезем от мача с високо вдигнати глави “, показа Десподов.

„ Най-важното бе да се концентрираме за мача по какъв начин ще изглеждаме на следващия ден на терена. Няма футболист, който желае да играе на празни трибуни. Ние играем за България и би трябвало да излезем на следващия ден да играем с чест и достолепие. Отборът е спокоен, това мога да кажа “, добави той.

„ Няма какво да губим, най-важното е да излезем освободени всички в тима. Да изпълняваме, които желае старши треньорът, да следваме проекта и аз мисля, че в тези два мача ще се получат нещата. Определено всички желаеме да излезем с победа и в двата мача, ще създадем всичко допустимо, то е ясно “, сподели още капитанът на " лъвовете ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР