Капитанът на Арсенал - Мартин Йодегаард е можело да се

...
Капитанът на Арсенал - Мартин Йодегаард е можело да се
Коментари Харесай

Капитанът на Арсенал бил пред трансфер в Тотнъм, но Зидан го спрял

Капитанът на Арсенал - Мартин Йодегаард е можело да се причисли към Тотнъм като младеж, в случай че не е било позвъняването от Зинедин Зидан. „ Шпорите “ са били доста покрай привличането на полузащитника, когато той към момента беше в Стрьомсгодсет в родината си, разкрива The Mirror.

Бившият механически шеф на Тотнъм - Франко Балдини, е летял персонално до Норвегия, с цел да се срещне с бащата на Йодегаард - Ханс Ерик, както и с шефовете на Стрьомгодсет. Балдини дори се е бил договорил за трансфер на 16-годишния тогава Йодегаард, само че тогава Реал Мадрид направи своя ход и едно позвъняване от Зидан е убедило младока да избере „ Сантиаго Бернабеу “.

Йодегаард дебютира за Стромсгодсет на 15 години, като бе считан е за един от най-исканите млади гении в Европа. След това той подписа с Реал Мадрид, само че кариерата му там не потръгна и беше даван чартърен няколко пъти, в това число на Хееренвеен, Витес Арнем и Реал Сосиеда, преди да се причисли към Арсенал. The Mirror написа още, че някогашната звезда на Арсенал Стив Мороу е изиграл основна роля в решението на Йодегаард да се реалокира на „ Емиратс “, когато други клубове желаеха да го привлекат също преди две години.

Полузащитникът към този момент обвърза дълготрайно бъдещето си с Арсенал в петък и ще изведе тима точно в дербито против Тотнъм в неделя.

Once a Gunner...

But Martin Odegaard could have been lining up for the opposition in Sunday's
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР