Капитан Андреево е проблем, който е решен на 80%, остават

...
Капитан Андреево е проблем, който е решен на 80%, остават
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро за скандала с Капитан Андреево: Има ли далавера - търси човек в София

" Капитан Андреево е проблем, който е решен на 80%, остават 20 - би трябвало страната да ръководи тези компании, които упражняват надзор на границата. Това е конструкция, която работи и Европа не е намерила проблем, а внезапно решаваш да я пренаредиш - на това му споделям пиар акция, сподели в студиото на " Денят стартира " по Българска национална телевизия Емил Димитров-Ревизоро, екоминистър в последното държавно управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Димитров изясни, че не пази компанията, която ще стъпи там или сегашната. Според него важи правилото " има ли спекулация - търси човек в София ".

" Подобни компании са касичка на този, който ги е наредил. Идват нови уволняват старите, това е непрекъснато подменяне на фрагменти. Качествените хора напущат, и след това не желаят да се върнат. Ситуацията става безконтролна.

Съмнявам се, че хората които счупиха страната, ще се оправят с това. Сега народът няма небосвод пред себе си. Затова страната работи по тествания метод - като няма самун, ще има зрелища.

 

И стартират акции на тази граница, онази компания. Сега всички се борят за праймтайма, с цел да популяризират месец-два какви борци са за едно или друго. Притеснявам се като мине тази власт какво ще излезе за тях ", съобщи Ревизоро.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР