Капитал обявява нова програма, насочена към студентите и университетските преподаватели,

...
Капитал обявява нова програма, насочена към студентите и университетските преподаватели,
Коментари Харесай

Студенти и преподаватели ще имат специален достъп до Капитал

" Капитал " афишира нова стратегия, ориентирана към студентите и университетските преподаватели, които ще получат преференциален достъп до ресурсите на медиата - настоящите изявления и насъбраните през последните три десетилетия публикации, разбори, изявленията и данни. " Смятаме, че наличието на " Капитал " дава спомагателна дълбочина при проучването на разнообразни публични и бизнес дисциплини, оказва помощ за университетски изследвания и разработки, както и по-лесно да се схваща за какво се случват разнообразни събития и какви са връзките сред тях ", споделя основният редактор Алексей Лазаров. Медиата е ориентирана към бизнесмени, мениджъри и експерти, като задачата ѝ е да осведоми и да изяснява събитията, които дефинират средата за бизнес и живот. Според Лазаров хората, които са по-добре насочени, имат преимущество в интервютата за наемане, по-добре избират подобаваща за тях кариера и по-късно се показват по-добре в работата си.

" Капитал " афишира нова стратегия, ориентирана към студентите и университетските преподаватели, които ще получат преференциален достъп до ресурсите на медиата - настоящите изявления и насъбраните през последните три десетилетия публикации, разбори, изявленията и данни.

" Смятаме, че наличието на " Капитал " дава спомагателна дълбочина при проучването на разнообразни публични и бизнес дисциплини, оказва помощ за университетски изследвания и разработки, както и по-лесно да се схваща за какво се случват разнообразни събития и какви са връзките сред тях ", споделя основният редактор Алексей Лазаров. Медиата е ориентирана към бизнесмени, мениджъри и експерти, като задачата ѝ е да осведоми и да изяснява събитията, които дефинират средата за бизнес и живот. Според Лазаров хората, които са по-добре насочени, имат преимущество в интервютата за наемане, по-добре избират подобаваща за тях кариера и по-късно се показват по-добре в работата си.

Академичната стратегия ще има три съставния елемент - дружно с достъпа до наличието участниците в нея ще получават специфичен научен email бюлетин, както и предложения за онлайн срещи с бизнесмени и специалисти.

Включването в програмата " Академичен достъп " ще става, употребяващ домейна на съответното образователно заведение.
Реклама
Регистриралите се ще могат да избират сред месечен и годишен проект (на мощно понижени цени - към 75% отстъпка от общоприетия абонамент за " Капитал " ).

Месечният проект дава достъп до всички публикации на capital.bg и в мобилното приложение " Капитал PRO ", както и до редакторски бюлетини с друга тема. В него са включени още бизнес отчети, секторни разбори, районни приложения и архива.

Годишният проект в допълнение ще дава достъп и до данни от бизнес класациите и, един цифров билет за конференция на " Капитал " по желание и 50% отстъпка за другите (такива са да вземем за пример Future of work Summit, Net Zero Economy Forum, Digitalk, Ecommerce & Retail, Cybersecurity Forum и др.).

Втората част на програмата е месечен email бюлетин, подготвян от публицисти на " Капитал ", които ще сортират подобаваща за академичната публика информация - от анонси за стажове и стипендии, до просветителни публикации по настоящи тематики, разбори, вдъхновяващи бизнес истории и така нататък В бюлетина, който ще получават всички участници в академичната стратегия, ще се показват и планове на университети.
Реклама
И трето, " Капитал " ще провежда онлайн срещи и лекции с бизнесмени, специалисти от разнообразни области, редактори и публицисти от медиата. Покани ще получават всички регистрирани в програмата " Академичен достъп ", записите от срещите също ще са на тяхно разположение.

Подробности може да намерите на уеб страницата на " Капитал ", линкът за регистрация е.
Свързани публикации КАПИ: Ранен, елементарен и цялостен склад с финансови данни за фирмите в България 26 януари 2023, 14:41 Начало на софийския MIT. С 200 млн. лева от страната, Гугъл, Amazon и SiteGround 12 април 2022, 06:05 " Капитал " е към този момент и в Пловдив 30 ноември 2021, 11:18
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР