„Капитал“ и „Дневник“ бяха единствените опонент на завладяната държава и

...
„Капитал“ и „Дневник“ бяха единствените опонент на завладяната държава и
Коментари Харесай

Прокопиев: Аз съм от най-проверяваните хора в България

„ Капитал “ и „ Дневник “ бяха единствените конкурент на превзетата страна и задачата беше да бъдат дискредитирани и стопански унищожени, в случай че може през мен. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ по бТВ предприемачът и притежател на двете медии Иво Прокопиев във връзка новите офанзива от страна на Движение за права и свободи към него.

Йордан Цонев от Движението за права и свободи разгласи от парламентарната естрада, че „ най-емблематичният образец за дълбоката страна е Иво Прокопиев ".

„ По време на цялата предизборна акция, която следих доста деликатно, от Движение за права и свободи разпространяваха една изцяло погрешна теория пред своите гласоподаватели, че надали не всичко е наред, само че има там едни неприятни медии, един кръг, едни олигарси – международна интрига, която от 90-те години още води война с Движение за права и свободи. Никой не води война с Движение за права и свободи “, разяснява предприемачът.

По думите му най-емблематичните образци за завладяването на страната и бездействието на институциите са въпросът „ КТБ “ и този с държавната Българска банка за развиване.

„ Журналистите на „ Капитал “ добросъвестно си свършиха работата, не чакаха тези схеми да гръмнат. За страдание поради завладените регулатори и неработещото правораздаване никакви дейности не бяха подхванати. Действия имаше само към тези, които оповестяват обстоятелствата – към мен като издател на медиите и към съответните публицисти “, съобщи Прокопиев.

Той разгласи, че е един от най-проверяваните хора в страната и не се тормози от нови инспекции, в това число за вилата му в местността Буджака в Созопол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР