Капацитетът на подземния паркинг към Двореца на културата и спорта

...
Капацитетът на подземния паркинг към Двореца на културата и спорта
Коментари Харесай

Подземният паркинг на Спортна зала във Варна ще бъде за 300 коли

Капацитетът на подземния паркинг към Двореца на културата и спорта във Варна, който следва да бъде построен ще е за 300 коли. Това заяви на комисията по " Собственост и стопанство " към локалния парламент шефът на Спортна зала Минко Христов, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Паркингът може да се осъществя на 2 подземни равнища и едно над земята. Той би решил пробелма с паркирането по време на провеждането на огромни събития, на които Двореца постоянно е хазаин.

Първоначално паркингът предвиждаше 700 места, само че след изследвания е станало ясно, че това няма по какъв начин да се реализира. Възможностите разрешават създаване единствено на две подземни равнища, защото в региона има подпочвени води.

Ръководството е обмисляло концепция и да се паркира по прилежащия бул. " Княз Борис I " при неспособност за намиране тук-там за паркиране. Предложението обаче било отхвърляно, защото на това място има огромен риск от пътни произшествия.

Предстои да се прегледа опцията и за паркиране по неотдавна ремонтираната ул. ”Кап. Рончевски ”, която свързва Спортна зала и бул. ”Осми Приморски полк ”.

Шефът на ДКС означи, че общинското сдружение е приключило 2018-та година с облага от 53 000 лева /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР