Канцлерът на ФРГ Ангела Меркел коментира неотдавнашните публикации за здравословното

...
Канцлерът на ФРГ Ангела Меркел коментира неотдавнашните публикации за здравословното
Коментари Харесай

Ангела Меркел за здравословното си състояние: Всичко ще отмине от само себе си. Чувствам се добре

Канцлерът на Федерална Република Германия Ангела Меркел разяснява неотдавнашните изявления за здравословното ѝ положение, като увери, че се усеща добре, оповестява Фокус, цитирайки немският вестник BILD.

В последно време в медиите се появиха информации за здравословен проблем на Меркел, откакто на няколко публични събития камери уловиха треперени в ръцете й. Отговаряйки на журналистически въпрос на конференцията след срещата на Г-20 в Осака, немският канцлер бе безапелационна: "Сигурна съм, че ще отмине от единствено себе си. Не мога да кажа нищо съответно. Чувствам се добре ".

Меркел се срещна в коридорите на Г-20 с съветския президент Владимир Путин. Беше маркирано, че тя изглеждаше радостна. Но по-рано треморът й бе видян. Например, на 18 юни на среща с президента на Украйна Владимир Зеленски, канцлерът мощно се разтрепери с цялото си тяло, изключително по време на осъществяването на национални химни. По-късно тя изясни, че положението й се е дължало на дехидратация.

Друг сходен случай бе видян преди няколко дни, по време на банкет в Президентството в Берлин. Меркел обаче отхвърли препоръчаната й чаша вода. След това немското държавно управление съобщи, че канцлерът се усеща добре и възнамерява да лети до Осака.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР