Кание Уест отвърна на избухването на Ози Озбърн в социалните

...
Кание Уест отвърна на избухването на Ози Озбърн в социалните
Коментари Харесай

Кание Уест отвърна на удара на Ози Озбърн, публикуващ снимка за Хелоуин, на която е облечен като рапър

Кание Уест отвърна на експлоадирането на Ози Озбърн в обществените медии, публикувайки фотография на рокаджията със брачната половинка му Шарън Озбърн, до момента в който са облечени като него и Бианка Censori за Хелоуин.

46-годишният рапър се появи в Instagram в петък, публикувайки история на странна текстова верига със известие от екранна фотография на последния пост на Ози в Instagram, който подлага на критика рапъра. В отговор изображение на хеви метъл легендата, облечен като Кание и брачната половинка му за Хелоуин предходната година, беше изпратено със известието: „ Той явно има звезда, който е в акаунта му “ – видимо намеквайки, че Ози е почитател и последния му Публикацията в Instagram не идва от него.

На фотографията Принцът на мрака и Шарън бяха видени в костюмите си за Хелоуин от предходната година, до момента в който известното дуо се обличаше като Кание и Бианка за призрачния празник. На фотографията Шарън беше забелязана да държи розова възглавница пред видимо голото си тяло - отпратка към Бианка, която преди беше снимана съвсем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР