Яростни италианци забраняват Кание Уест и „съпругата“ Бианка Чензори за цял живот, след като двойката извърши непристойно действие на лодка във Венеция: „Той вече не е добре дошъл“

...
Кание Уест и Бианка Чензори може да искат да преосмислят
Коментари Харесай

Кание Уест и Бианка Чензори може да искат да преосмислят публичните си изяви на привързаност, след като изхабиха посрещането си с компания за разходка с лодка във Венеция, Италия.

Предполагаемите младоженци се обвързаха един с друг на частна церемония през януари, въпреки че все още не са получили брачен лиценз. Противоречивият рапър влезе в заглавията тази седмица, след като снимки на него и модела на борда на водно такси станаха обект на бърборене в социалните медии.

Във вирусните изображения Уест седи с панталони, които висят достатъчно ниско, за да ги изложи голите му задни части. Censori изглежда държи главата й в скута си в компрометираща позиция, което прави впечатление, че тя извършва интимен акт.

Venezia Turismo Motascafi, компанията за водни таксита, отговори на възмущението, като издаде доживотна карта забрана, забраняваща на двойката да стъпва на своите плавателни съдове в бъдеще.

Говорител излезе с изявление пред Daily Mail, обяснявайки, че са научили за неприличния годеж между рапъра и 28-годишната след изображения се появиха онлайн.

„На борда шофьорът трябваше да следи за трафика и не видя тези непристойности. Ако това се беше случило, той незабавно щеше да слезе и да докладва за нарушителите на властите“, се казва в изявлението.

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

„Освен това на борда на таксито имаше трети човек, който придружаваше г-н и г-жа Уест, който във всеки случай пречеше на капитана да гледа към кърмата.“

СВЪРЗАНИ: Феновете са Шокиран от съобщенията, че Кание Уест е женен месеци след развода с Ким Кардашиян

Говорителят отбеляза: „Ние напълно се разграничаваме от подобни действия и поведение. Г-н Уест и съпругата му със сигурност вече няма да бъдат добре дошли на борда на лодките на нашата компания. Реакциите на потребителите на социалните медии изразиха липса на шок от последните лудории на изпълнителя на „Can't Tell Me Nothing“.

„Кание се отменя отново“, заяви един човек.

Някой друг написа в Туитър: „Бих разбрал, ако имаше някакъв артистичен елемент, воайорски стил или изпълнение, но знаем със сигурност, че той принуждава хората да гледат порно на работа. Уест прави това, за да пресече лично границите. Той прави това публично, за да принуди хората да гледат, защото това го кара да се чувства контролен.“

ЩРАКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ.

Трети човек написа: „Йооо, той няма уважение за децата му smh.” Уест споделя четири деца с Ким Кардашиян, бившата му съпруга от шест години.

Кание гордо изповяда своя афинитет към съдържание за възрастни. Миналата година беше започнато разследване на твърдения, че той е подложил служители на Yeezy и Adidas на гледане на изображения на NSFW по време на срещи.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Неговото историята на извратеното поведение беше преразгледана от Kenya Moore в скорошно интервю, когато тя твърди, че той я е зарязал, за да гледа порно по време на единствената им среща.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР