Кание Уест, 46, и съпругата му Бианка Ченсори, 29, бяха

...
Кание Уест, 46, и съпругата му Бианка Ченсори, 29, бяха
Коментари Харесай

Кание Уест губи обичайния си изцяло черен външен вид за бяло изпотяване, докато съпругата му Бианка Ченсори ходи БОСА, докато се присъединяват към тълпите за посещението на Дисниленд

Кание Уест, 46, и брачната половинка му Бианка Ченсори, 29, бяха видени да се държат за ръце по време на изненадващо посещаване в Дисниленд във вторник. Видеоклипове снимаха двамата да се борят с тълпите и да наподобяват по-резервирани от нормално до земята, макар че обвивката от плат евентуално не осигуряваше доста спомагателна опора или отбрана.

Въпреки че тя към момента проблясваше с доста плът, облеклото й беше доста повече скромна от някои от транспарантните ансамбли, които е носила на публични места със брачна половинка си, в това число транспарантни чорапи без долни дрехи изпод.

Дори малко по-рано този месец тя беше на фотографията в дантелен транспарантен чорапогащник, без да наподобява, че носи бикини.

Тя носеше бежова шапка без ръкави, която разкриваше стегнатите й крайници и ръце, и тя я драпираше с дебела линия кафява тъкан.

Бианка приключи визията, като върза гарванови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР