Кандидидат-премиерът с втория мандат Николай Денков отрече информациите, че МВР

...
Кандидидат-премиерът с втория мандат Николай Денков отрече информациите, че МВР
Коментари Харесай

Николай Денков: МВР няма да е на ГЕРБ, не делим властта 50 на 50

Кандидидат-премиерът с втория мандат Николай Денков отхвърли информациите, че Министерство на вътрешните работи ще бъде обещано на ГЕРБ. Той отхвърли и това, че властта ще бъде поделена 50 на 50.

" Преговорите не престават през днешния ден, има прогрес, до момента в който няма всичко контрактувано, няма да разисквам състав ", сподели Денков.

Той уточни, че разискват разнообразни имена и гледат кое е най-подходящото за позицията.

" Информацията, че Министерство на вътрешните работи ще бъде на ГЕРБ, не е вярна, няма такова нещо. Търсим човек, който да е специалист, експерт, неполитическо лице, потвърдило се в работата си ", съобщи още Денков.

Той удостовери, че ГЕРБ са показали свои кандидатури за министри.

" Обсъждаме с Мария Габриел. Това са кандидатури, които тя поставя на масата. Това, което се написа, че ще бъде 50 на 50 са някакви дизайни, които не подхождат на истината ", добави той.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР