Кандидатката за народен представител от Продължаваме промяната Искра Ангелова нарече

...
Кандидатката за народен представител от Продължаваме промяната Искра Ангелова нарече
Коментари Харесай

Искра Ангелова се кара на БНТ: Защо пускате аутисти?

Кандидатката за депутат от „ Продължаваме промяната ” Искра Ангелова назова кандидат-депутат от друга партия „ аутист ”. Избликът на Ангелова е подбуден от присъединяване в Българска национална телевизия на претендента за депутат от партия „ България на труда и разсъдъка ”.

„ Някакъв аутист пробва да изясни по националната телевизия (БНТ), че ще се бори за извеждането на България от Европейски Съюз ”, гласи първичният пост на представителката на Политическа партия, по-късно няколко пъти редактира написанато, като към него прибавя, че желае „ да се гръмне ”.

Кандидат-депутатката насочва и рецензии към Българска национална телевизия, че са разрешили излъчването на такова „ национално изменничество ”, макар че малкия екран има това обвързване, вменено ѝ в Изборния кодекс.

След тези няколко редакции мисълта на Искра Ангелова потича в посока, че въпреки всичко индивидът не е аутист, а бавноразвиващ се.

След още няколко минути съгласно нея представителят на БТР не е нито аутист, нито бавноразвиващ се, а двойкаджия, с който тя евентуално е учила в Шесто училище…

„ Някакъв човек, който припомня на двойкаджия  от моя клас в Шесто учебно заведение в София, който не можа да се научи нито да чете, нито да написа, нито да счита до 7-и клас, пробва да изясни по национална телевизия, че ще се бори за изваждането на България от Европейски Съюз. И за свръхдушата, която ни свързва всички. Той съставлява политическа мощ. Горко ни.

Това е национално предателство-да ги позволяват до народен ефир ”, гласи една от последните редакции на мераклийката за депутатка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР