Кандидатите за общински съветници от листата на ПП МИР се

...
Кандидатите за общински съветници от листата на ПП МИР се
Коментари Харесай

Листата на ПП МИР беше представена символично на Витоша

Кандидатите за общински съветници от листата на Политическа партия МИР се събраха през днешния ден алегорично в Природен парк " Витоша ". Заедно със фамилиите си те се качиха в планината, с което демонстрираха един от главните цели на Политическа партия МИР - целогодишния достъп до планината.

" София има неповторима даденост, каквато е Природен парк " Витоша " и той би трябвало да бъде върнат на столичани ", сподели ръководителят на Политическа партия МИР инж. Симеон Славчев. Именно по негово предложение в настоящия мандат на Столичния общински съвет беше основана краткотрайна комисия, която да реши казуса с целогодишния достъп до естествения парк.

" За голямо страдание ръководещите от ГЕРБ неодобряваха решаването на проблемите с достъпа до Витоша, само че ние няма да спрем дотук. В новия мандат на общинския съвет Политическа партия МИР ще внесе предложение всички лифтове да бъдат върнати за ръководство, стопанисване и надзор от Столична община. Мястото на въжените уреди е в общинското дружество „ Столичен електротранспорт ", сподели пред събралите се жители в естествения парк лидерът на листата за общински съветници инж. Симеон Славчев.

„ Всички сме обединени от концепцията Витоша да бъде върната на столичани”, разяснява членът на Националния съвет на партията и претендент за общински консултант Георги Кардашев по време на събитието.

" Мотото на предизборната акция на най-младата политическа партия МИР е " София е моето семейство ", а естествен парк Витоша е също част от това семейство и ние имаме волята, желанието и експертизата да превърнем планината в място, което столичани ще могат да употребяват оптимално за спорт, отдих и туризъм ", беше безапелационен Симеон Славчев. Като ръководител на партия МИР и лидер на листата за общински съветници, инж. Славчев показа и цялата листа пред жителите, които се бяха качили на Витоша в неделния ден. " Листата на МИР е мощно експертна и гражданска, в нея има специалисти от всички области, които имат подготвени хрумвания и оферти за проблемите на София ", приключи инж. Симеон Славчев.



Ето и листата на Политическа партия МИР от претенденти за общински съветници:

1. Симеон Славчев – Симеон Славчев е роден на 14.06.1978 година в град Варна. Средното си обучение приключва в 34-то СОУ „ Стою Шишков “ в гр. София с профил история, литература и философия.

Висшето си обучение приключва в Техническия университет – София и е инженер-магистър по „ Индустриален мениджмънт”. Завършил е „ Академия за обществена политика “ на Института за обществена интеграция и има добита спомагателна професионална подготовка по „ Управленски умения “. Специализирал е „ Политически мениджмънт “ в Българското учебно заведение за политика към Нов български университет.

Има повече от 15 години управнически опит, като управител и шеф на компании и началник на планове. Владее немски, британски и съветски език. Женен с едно дете.
Инж. Симеон Славчев е общински консултант и съпредседател на „ Политическа група 5” в Столичен общински съвет. Член е на председателския съвет на Столичния общински съвет. Зам.-председател е на непрекъснатата комисия по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне и е член е на непрекъснатата комисия по превоз и туризъм, както и на непрекъснатата комисия по опазване на здравето и обществена политика.
Учредител и ръководител на Политическа партия МИР.

2. Георги Росенов Кардашев - 31г., правист, Георги Кардашев е Магистър по „ Право “ в Софийски Университет „ Св. Климент Охридски “. Придобил е професионална подготовка по Управленски умения от Нов Български Университет. Придобил е дееспособност за посредник и е специализирал комерсиална медиация. Член на Народно събрание на МИР.

3. Момчил Мирославов Маринов 37г., мениждър и специалист по обезпечаване

4. Владислав Василев Милев 44г., икономист и управител с над 20 годишен опит в автомобилната промишленост и зам.председател на МИР, женен с две дъщери

5. Владислав Тодоринов Пакеров - доктор кардиолог,д -р Владислав Пакеров е познато лице в инвазивната кардиология в България, натрупал своя опит в УМБАЛ Царица Йоана, УМБАЛ Св. Екатерина, Токуда Болница София, УМБАЛ Св. Екатерина, УМБАЛ Александровска. Притежава две медицински специалности- вътрешни заболявания и кардиология, сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Той е прочут със своите изявления и отчети на национални и интернационалните конгреси, както и като преподавател на национални и интернационалните кардиологични курсове. Представял е научни разработки по отношение на интервенционалното лекуване на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна непълнота, сложни коронарни интервенции и други

6. Анелия Руменова Парапунова - родена в София, магистър е специалностите Културен туризъм и Културна антропология и етнология и педагогика. Комуникативна, проведена, амбициозна, стимулирана, и виновна персона с опит в интернационална компания и работа с бизнес и корпоративни клиенти. Развити и потвърдени търговски умения. Опит в медии и в образуване на промоции и събития.

7. Георги Петров Славчев - Георги Славчев е роден през 1976 година в София. Основното си обучение приключва в 31 СУЧЕМ “Иван Вазов”, а междинното – в Колеж “Електронни Системи” към ТУ София със компетентност програмиране и програмен продукт. От 1995 година до 1997 година отбива постоянна военна работа в 9-та Танкова бригада – Горна Баня, като пълководец на свързочно поделение. Завършил е семестриално ТУ София -комуникационна техника и технологии. Бакалавър по “Журналистика и масмедии” към УНСС София и магистър по “Мениджмънт в екранните изкуства” към НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”. Участвал е в основаването и развиването на двете емблематични музикални малките екрани – ММ и МАД ТВ. От 2006 година е продуцент на рекламни телевизионни и кино клипове, а от 2018 година и кино продуцент. През годините е осъществил стотици реклами, голям брой телевизионни излъчвания и документални филми, както и редица музикални и корпоративни събития. Има две деца – момче на 13 и момиче на 4 години. Владее свободно британски и съветски език. В свободното си време е разпален скиор, кайт сърфист, къмпингар и капитан на тим по ветроходство.

8. Веселин Лъчезаров Грозданов - 37, лекар по стопанска система - Д-р Веселин Грозданов е на 36 години. Доктор по „ Икономика “ – УНСС, със специализация „ превоз “. Работил по въпросите на градската подвижност с Технически университет Дортмунд, Германия и други водещи европейски консултанти и организации. Консултант по градска мобилностна на 10 български града. Притежава опит в региона на логистиката и интернационалния товарен превоз. Сътрудник и Ръководител по ръководство на европейски планове. Главен редактор на научно-приложно списание „ Железопътен и интермодален превоз “. Асистент във ВТУ „ Тодор Каблешков “. Множество изявления в локални и чуждестрани издания по отношение на проблемите и развиването на превоза. Вещо лице към Софийски градси съд – правосъдно стопански експертизи.

9. Цанко Бориславов Донков - 30г., хон. учител, редактор в научни издания

10. Светослав Николаев Стефанов - 37г., финансист, PR и посредник - Светослав Стефанов е роден на 27.01.1982 година в гр. София. Магистър по компетентност „ Медийна информация и реклама “ от Университет по библиотекознание и осведомителни технологии – гр. София, бакалавър по компетентност „ Финанси “ от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси – гр. София. Средното си обучение приключва със компетентност „ Радио и телевизия “ от Професионална гимназия по аудио-, видео- и телекомуникация “А. С. Попов” – гр. София.
Професионален опит в областта на финансите и финансовия надзор.
От май 2015 е ръководител на Съюза на бащите в България. Заема длъжността на зам. ръководител в Център за спогодби и медиация към Софийски градски съд и Софийски областен съд. Разведен с едно дете.
В свободното си време се занимава с медиация като през 2017 година получава номинация за посредник на годината.

11. Александър Маринов Пеновски - 41г., обществена администрация - Александър Пеновски на 41 години. Магистър „ Администрация и ръководство “- Нов български университет. Магистър инженер-конструктор – ВВТУ „ Тодор Каблешков “. Дългогодишен опит и трудов стаж в държавната и общинска администрация. Организационни умения и пълномощия в съгласуваност, ръководство и администрация на хора и планове. Учредител и секретар на Сдружение „ Професионален профсъюз на българските актьори “. Баща на две деца.

12. Ирена Момчилова Парунева - Д-р Ирена Парунева е родена в София през 1967 година Има две степени „ магистър “ – по медицина (Медицинска Академия, София) и бизнес администрация (City University of Seattle). От 1994 година до 2012 год. заема управителни позиции в едни от най-големите интернационалните фармацевтични компании. От 2012 год. ръководи лична консултантска компания, фокусирана в региона на генетичните проби и персонализираната медицина. Семейна, с две деца.

13. Розалия Василева Николова - Административен управител

14. Пламен Богомилов Стоянов - Пламен Стоянов е роден на 01.05.1960г. в София. Женен с две деца. От март 1995 година работи като чиновник на отдел „ Отбранително- мобилизационна подготовка “ на Министерство на външните работи. Като подобен е взел участие в организирането и провеждането на мероприятия по отбрана на българските дипломатически задачи в чужбина и на всички български жители в страни с военни спорове и други спешни обстановки.

Като началник на звеното по „ Управление при рецесии и отбранително-мобилизационна подготовка “ на Министерство на външните работи се е занимавал интензивно и със задания по обезпечаване на сигурността на дипломатическите ни задачи и предпазването от терористични актове в разнообразни горещи точки на света като Афганистан, Ирак, Иран, Йемен и други страни и райони, които е посетил персонално, както и създаването на проектите за деяние в разнообразни спешни обстановки за отбрана и на всички български жители в тях. През 2004 година като началник на бранш „ ОМбП “ провежда активността на Кризисния щаб към Министерство на външните работи по време на рецесията с двама български водачи, взети за заложници от Ал Кайда в Ирак, като бранша бе първия, който даде информация за двамата арестувани от терористите.
От октомври 2005 година до април 2011 година е общоприет консул на Република България в Новосибирск, Руска Федерация. Като подобен провежда подписването на контракт за съдействие /за побратимски отношения/ сред третия по величина град на България – град Варна и третия по величина град на Русия – град Новосибирск. По негова самодейност, през септември 2008 година, се подписва и контракт за съдействие /побратимяване/ сред Шуменска област и Алтайски завършек на Руската Федерация в град Барнаул, с последвали редица преференциални за страната ни спогодби.
Като представител на страна – член на НАТО, през май 2006 година провежда Международна конференция по Съвета НАТО – Русия в Новосибирск, в Дома на науката в Академичния град, която има необятен отзив в съветските средства за всеобщо осведомление.

Офицер от Българската войска, зелена барета – алпийски стрелци и чиновник по мобилизационния запас във военно окръжие Пламен Стоянов има огромен опит и по въпросите за националната сигурност и защита на страната.

По време на прехода не е бил член на партии и не е заемал управителни партийни длъжности.

15. Марио Николов Христов - Д-р инж. Марио Николов Христов е роден на 27 август 1954 в Оряхово. Той е машинен инженер компетентност “Двигатели с вътрешно горене”; квалифициран патентен специалист; докторска дисертация на тематика “Методи и модели за редовно планиране на софтуерни иновации”; магистър по право; лицензиран оценител на дълготрайни нематериални активи; БГ представител по индустриална благосъстоятелност за изобретения, марки и дизайни; европейски представител за изобретения, марки и дизайни; от 1999г. е секретар на Съюза на изобретателите в България; от 2009г. е ръководител на Съюза на изобретателите в България.

16. Светлин Минков Колев - 35г., преподавател

17. Арсен Людвиг Назарян - 41г, състезател, брат на именития първенец Армен Назарян

18. Стамен Цветанов Македонски - 33г., правист

19. Милена Георгиева Вацова - Мениджър маркетинг и продажби

20. Мико Рафаел Леви - 51г, осигурител

21. Александър Пламенов Лазаров - 40г., магистър агроном, специалист в областта на растителната отбрана.
22. Стилиян Деянов Ринков - 19г., тон-режисьор

23. Николай Василев Милушев - 42г., телекомуникационен инженер

24. Страхил Димитров Димитров - 20г.,маркетинг експерт

25. Емилия Цветанова Славова - е родена в гр. Тръстеник, обл. Плевен. По настоящем живее и работи в София. Има магистърска степен по “Организация и ръководство на културата” от филантропичен университет в Санкт Петербург и специализации по маркетинг, мениджмънт и обезпечаване. Един мандат е заемала длъжността Изпълнителен шеф на Българско акционерно сдружение за износ и внос в гр.Москва – РФ.

От 16 години се занимава със обезпечаване, от които 14 е работила за огромни Европейски компании. Понастоящем работи в ЗБК Балкан. Има един наследник. Хоби – пътувания и книги.

27. Кирил Петрунов Петрунов - на 43 години, финансист, има повече от 15 години опит като управител и началник на разнообразни екипи. Има опит в банковата система, като поетапно заема разнообразни управителни позиции, започвайки с финансиране на дребни и междинни компании, началник отдел продажби „ Депозити и капиталови артикули ".

Ръководи дирекция „ Продажби ", сполучливо развива дълготрайни търговски връзките с клиенти в бранш МСП, вкарва и ръководи ползотворно процеси с вързани с сложни финансови решения за жители и компании. Заемал е длъжността Директор дирекция „ Застраховане " в „ Българска организация за експортно обезпечаване ", където с опита си подкрепя българските компании при комерсиалните им покупко-продажби с чужбина.

28. Евгений Стефанов Попов - 64г., машинен инженер

29. Силвия Дилиянова Живова - Предприемач, правист

30. Александър Димитров Заралиев - 40г., преподавател

31. Константин Киров Киров - 45г., инженер

32. Ивайло Маринов Пеновски - 47г., дизайнер

33. Асен Димитров Станоев - 46г., инженер

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР