Кандидатите за депутати Стоян Михалев (ДБ) и Ангел Георгиев (Възраждане)

...
Кандидатите за депутати Стоян Михалев (ДБ) и Ангел Георгиев (Възраждане)
Коментари Харесай

Кандидати на ДБ и „Възраждане” се обвиниха взаимно, че са чужди марионетки

Кандидатите за депутати Стоян Михалев (ДБ) и Ангел Георгиев („ Възраждане ”) се нападнаха остро в избирателен спор в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия. Скандалът стартира от Георгиев, който назова някогашните ръководещи „ американски марионетки ”.

„ Аз дори няма да кажа, че „ Възраждане ” са съветски марионетки, тъй като вие сте марионетки на ГЕРБ. Путин е ваш кумир, само че вие нямате достъп до него, достъпът ви е през Бойко Борисов ”, отвърна прочувствено Стоян Михалев.

Ангел Георгиев от своя остаряла съобщи, че за партията на съперника му всяко пояснение за всяко зло е съветския президент Путин. „ Вие нямате нищо общо с българите, по тази причина ви назовават не „ Демократична България ”, а „ Демократична Украйна ”.

Водещият Михаил Дюзев се оправи добре с напрежението в студиото, като остави двамета претенденти да се прекъсват и реплекират, само че в нужния миг сменяше тематиката, с цел да успокои дебата. Ангел Георгиев и Стоян Михалев, които бяха депутати в предходния парламент, продължиха да се атакуват по кардиналните си разлики, които са показали не един път.

Надприказването се трансферира върху тематиката за битката с корупцията, при което представителят на Демократична България още веднъж приказва за ГЕРБ и Борисов и се наложи Дюзев да му подсети, че в студиото няма представител на тази партия. Георгиев пък съобщи, че Михалев несъмнено има проблем със слуха, тъй като като че ли не чува въпросите му.

В предизборния спор в „ Пресечна точка ” трябваше да взе участие и представител на Българска социалистическа партия, само че социалистите не изпратиха собствен представител, прецизираха от Нова телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР