Кандидатите за депутати проведоха среща с жители на общината Кандидатите

...
Кандидатите за депутати проведоха среща с жители на общината Кандидатите
Коментари Харесай

БСП за България в Руен: Чрез нас ще имате своя глас в парламента

Кандидатите за депутати организираха среща с поданици на общината

Кандидатите за народни представители от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за 2-ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков и Ибрахим Мустафа, съпроводени от общинския ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов, посетиха Община Руен. В общинския център те организираха среща с поданици на обитаемото място.

Водачът на листата инж. Петър Кънев разяснява настоящата политическа конюнктура. Той срещна присъстващите с акценти от предизборната платформа на обединението, като акцентира, че в нея обществените въпроси са застъпени в огромна степен.

Вторият в листата - Станимир Баев напомни за придобивките, които са налице с помощта на социалистите: " Ако Българска социалистическа партия не беше в последното колаиционно държавно управление, доста от тези неща, които сега множеството политически партии показват като свои, нямаше да бъдат факт ", беше безапелационен той. Баев засегна и тематиката за промените в образованието: " Това, което се случва с образованието сега демонстрира единствено едно - тези, които вършат промените, е належащо да схващат от тях. В момента има 400 учебни заведения в страната, които намат назначени непрекъснати шефове и това се дължи на прекомерното самочувствие на хората, които решаваха законопроекти, свързани с избора на шефове ", сподели той.

" Смятам, че ние от Българска социалистическа партия сме и постоянно ще бъдем един добър екип. Работихме добре в Народното събрание и за хората. За това мисля, че можете да ни се доверите още веднъж. Чрез нас ще имате своя глас в Народното събрание ", съобщи Тодор Байчев, който заема трета позиция в листата на " Българска социалистическа партия за България ".

Стойко Танков от своя страна означи какво е свършено на районно равнище по време на присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството на страната.

Ибрахим Мустафа, който е представител на Руен в листата на обединението изрази убеденост, че социалистите ще получат сериозна поддръжка в общината и прикани присъстващите към интензивност в изборния ден.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР