Кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС за област

...
Кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС за област
Коментари Харесай

Кандидати на ГЕРБ-СДС в Европейски дни на наследството

Кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив се включиха в Европейските дни на наследството във Влаховата къща

Местни виновност и артикули пробваха в Брестовица претендентите за народни представители Веска Вълчанова, Нели Велкова, Цветелина Черешарова. Те дружно с общинския началник на ГЕРБ-Родопи Запрян Янков и регионалният координатор Георги Мараджиев се включиха в Европейските дни на наследството във Влаховата къща в столицата на виното – село Брестовица.

Домакин беше кметът на селото Любен Радев.

Те разговаряха с гостите на отворените порти в постройката, която е и музей на виното. Възрожденската сграда е едно от скривалищата на Васил Левски, а в този момент постройката е реновирана, пространствата са пригодени по този начин, че сполучливо да бъдат употребявани и за етнографски музей. Сумата за ремонт възлиза на над 300 хиляди лв. и са обезпечени по Програмата за развиване на селските региони по времето на ръководството на Бойко Борисов.

Представителите на ГЕРБ с изключение на, че пробваха от вкусните локални виновност, само че и съумяха да поговорят с посетителите и да показват част от акцентите, свързани с туризма и културата, от Плана за развиване на ГЕРБ. Те подчертаха, че главните цели в бранша за идващия управнически мандат 2021 – 2025г. са съхранението, възобновяване, гарантирането на резистентност и развиване на туризма у нас в новите действителности и одобряването на България като желана туристическа дестинация на четири сезона, предлагаща качествени туристически артикули културно-исторически туризъм и туристически атракции.

По думите им културно-историческите забележителности водят до директни стопански изгоди за всяко обитаемо място или район, които могат да предложат сходен туристически артикул.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР