Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп

...
Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп: Атаката на Хамас от 7 октомври е била ужасна, Израел трябва да приключи войната

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че би реагирал по същия метод като Израел след нападението, осъществено от " Хамас " на 7 октомври, само че добави, че Израел губи интернационална поддръжка и би трябвало да довърши войната си против ислямистката формация в Газа, съобщи Ройтерс.

Тръмп съобщи, че вълната от убийства на " Хамас " в южната част на Израел е " едно от най-тъжните неща, които в миналото съм виждал ". " При това състояние би трябвало да завършите войната си. Трябва да я довършите, би трябвало да я завършите ", сподели той.

Бившият американски президент направи мненията в изявление за израелския вестник " Израел Хайом ", оповестено през днешния ден. Видео на изявлението беше оповестено на уеб страницата на вестника.

Тръмп също беше запитан и по какъв начин би реагирал, в случай че неговото  семейство беше станало жертва на безчинствата на " Хамас ".

" Бих споделил, че щях да работя по същия метод като вас. Би трябвало да си вманиачен да не го направиш. Само един вманиачен не би постъпил по този начин. Това беше извънредно нахлуване. Много ме тормози, когато виждам хора, които към този момент не приказват за 7 октомври, а приказват за това какъв брой нападателен е Израел ", сподели той.

В резултат на офанзивата на " Хамас "  загинаха 1200 души и съгласно израелските данни повече от 250 души са взети за заложници.

Оттогава до момента израелската атака против Газа е лишила живота на повече от 32 000 души, осведомят здравните управляващи в ръководената от " Хамас " линия Газа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР