Кандидатът за президент на Демократическата партия Дийн Филипс разкри в

...
Кандидатът за президент на Демократическата партия Дийн Филипс разкри в
Коментари Харесай

Дийн Филипс отрича главният дарител Бил Акман да го е оказвал натиск да промени страницата на DEI на уебсайта на кампанията

Кандидатът за президент на Демократическата партия Дийн Филипс разкри в сряда за какво е направил промени в Многообразие, равнопоставеност и включване (DEI) раздел от уеб страницата на акцията си, отричайки да има нещо общо с недоволства от огромен донор.

Politico заяви във вторник, че Филипс е премахнал раздел от уеб страницата си, популяризиращ DEI след милиардера Бил Акман, един от най-хубавите му финансови поддръжници и гневен критик на практиките на DEI, разгласява в обществените медии, че претендентът за президент е бил „ просветен “ по тематиката.

„ Той се образова, до момента в който приказваме. Нека да слушаме какво има да каже, откакто се образова, " Акман отговори на един консуматор на X, угрижен за първичния език на DEI в неделя.

Акман още веднъж призна падащата страница на DEI на уеб страницата във вторник, предполагайки, че Филипс " не е „ не разбирах DEI до неотдавна “ и че е очаквал „ изказването му да бъде преразгледано неотложно “.

Демократичният предста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР