Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви, че видеото,

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви, че видеото,
Коментари Харесай

Бербатов реагира на компрометиращо видео със свое участие

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов съобщи, че видеото, което по-рано през днешния ден се появи в обществените мрежи, е отпреди две години и половина.

На въпросния клип, който е без тон, Бербатов желае да влезе с автомобила си въз основата в " Бояна ". Проблемът е, че той желае да премине през маршрут, който е за пешеходци.

Бившият нападател на " Манчестър Юнайтед " влиза в спор с индивида, който охранява мястото.



На конференцията преди конгреса на БФС Бербатов бе запитан за клипа. Той отговори, че е сбъркал, само че просто е бързал да прибере дъщерите си от тренировката, защото дребната не се чувствала добре.



" Случката с видеото е отпреди две години и половина. Децата ми имаха подготовка горе въз основата, огромната ми щерка ми се обади, че дребната не се усеща добре и единствено плаче. Бях обезпокоен, жена ми и тя звъни и пита дали съм взел детето... Да ви кажа не желая да имам изнервена жена у дома. Човекът не изиска да ме допусне и реагирах малко по-бурно. Реакцията ми не беше вярна. Можеше да подходя малко по-различно. Приех нещата по-лично. Като всеки мъж зад кормилото и аз върша неправилни неща, задминавам, ругая, приказвам по телефона. Сбърках, не постъпих вярно ", сподели Бербатов пред публицистите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР