Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и членовете на

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и членовете на
Коментари Харесай

Политически фигури в Изпълкома на Бербатов

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и членовете на неговия екип Стилиян Петров и Мартин Петров оповестиха имената на хората от Изпълкома, с които те желаят да работят, в случай че завоюват изборите, заяви.

" Три години изминаха, откогато ние като екип започнахме тази борба за смяната на българския футбол. На 15 ще бъде кулминационната точка. Кого ще предпочетат клубовете, ще разберем. Каквото зависеше от нас, ние го направихме тези три години. Ние сме лицата на нашия екип, които се демонстрираме по-често, само че ние сме единствено част от нашия екип. Искаме нещата да стартират на 15-и и да приключат на 15-и. Ние ще желаеме вие и вашите сътрудници да бъдете позволени до залата на Конгреса. Ако вие не бъдете позволени, това ще бъде първият сигнал, че нещо се готви на Конгреса. Не виждам причина медиите да не бъдат позволени да отразяват нещо толкоз значимо. Футболът е феномен и всички малко или доста се интересуваме от него ", стартира Бербатов.

" Изпълкомът на БФС, който ние избрахме и мислим, че ще бъдем хората, на които ще бъде гласувано доверие да работим за по-доброто на българския футбол: Президентът влиза автоматизирано в Изпълкома. Стилиян Петров и Мартин Петров също в Изпълнителния комитет. "

" Членовете на Изпълкома са 15, показахме трима, идващите са: Ясна Ставрева, Петър Хубчев, Христо Борисов съосновател и изпълнителен шеф на Payhawk, Атанас Пеканов – работил в Европейската централна банка, Пламен Марков, Георги Владов, проф. Георги Попов – работи към УЕФА, Дарин Маджаров – създател на онлайн платформата „ Уча.се “, Петър Ганев, Велизар Величков, Костадин Димитров – кмет на Пловдив, Методи Байкушев – кмет на Благоевград.

Опитали сме да имаме друг микс от футболни хора, адвокати, икономисти, финансисти, хора, които вършат футбола, какъвто е – бизнес артикул ", съобщи Бербатов.

Това са препоръчаните от Бербатов имена, само че крайният изборът е на делегатите на Конгреса.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР