Кандидатът за президент на Барселона Виктор Фонт издаде книга, в

...
Кандидатът за президент на Барселона Виктор Фонт издаде книга, в
Коментари Харесай

Кандидат за президент на Барса: Ще върна Шави, ще бъда верен на стила, завещан ни от Кройф!

Кандидатът за президент на Барселона Виктор Фонт издаде книга, в която написа проектите си за бъдещето на клуба. Той я показа пред медиите и разяснява какво би трябвало да се случи, с цел да може Барса да се върне на европейския престол и да продължи да печели титли в Испания.

" В момента работим върху бъдещата организационна конструкция. Искаме в Борда на шефовете да има хора с гений и опит за ръководство.

Разговаряме с Шави, с цел да забележим каква роля би имал той в Барселона за в бъдеще. Очевидно е, че той би трябвало да се върне в клуба и да работи за него дълги години.
 Снимка 278810
Ако аз бях президент на Барселона, в никакъв случай нямаше да взема Ернесто Валверде за треньро. Скучно ми е да виждам тима под негово управление. Шави ми сподели, че в случай че той водеше отбора, младият Рики Пуч щеше да е титуляр. Сега той е част от дубъла и записа единствено два мача за първия тим през предишния сезон.

Бих направил всичко допустимо, с цел да взема Матайс де Лихт. Мисля, че при него не става въпрос за пари, а дали харесва спортния план.

Барса печели титли в Испания най-много поради Меси. В Европа всичко се разрушава, тъй като няма ясна философия и концепция. Няма го към този момент този жанр, който ни завеща Йохан Кройф и беше следван от Гуардиола. Ние ще бъдем на 100% правилни Кройф и метода на игра, който той прокара в клуба. Имаме експерти, които познават този жанр от началото до края.
 Снимка 416694
Източник:

Меси има още няколко години на топ равнище, би трябвало да бъдем реалисти. Трябва да се върнем бързо към стила, който донесе толкоз триумф на Барса през последните 30 години.

Не бих взел Неймар или Гризман. Бразилецът играе на позиция, която към този момент е заета. Гризман пък има съществени проблеми с отношението си към клуба ни.

Преди месеци всички бяха щастливи. Но след загубата от Ливърпул наподобява, че са нужни огромни промени ", саза Фонт.
 Едмилсон: Бих върнал Неймар в Барса, Гризман няма къде да играе при каталунците
Едмилсон: Бих върнал Неймар в Барса, Гризман няма къде да играе при каталунците

" Не виждам по какъв начин ще остави запаси Меси или Дембеле "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР