Кандидатът за кмет на София Волен Сидеров, който според прогнозните

...
Кандидатът за кмет на София Волен Сидеров, който според прогнозните
Коментари Харесай

Сидеров пробва да нахлуе в Арена Армеец

Кандидатът за кмет на София Волен Сидеров, който съгласно прогнозните резултати получава под 2% от гласовете, и Десислав Чуколов - претендент за кмет на столичен регион, настояха довечера да влязат силово в зала " Арена Армеец ", където се предават книжата от изборните комисии в столицата. Те влязоха в пререкания с полицията, съобщи БНР.

Малко след 22 часа Волен Сидеров и съпътстващите го хора от „ Атака “ се пробваха да нахлуят в залата. Те обясниха, че желаят да следят отчитането на протоколите, тъй като се страхували, че ще бъдат позволени фалшификации на вота.

Сидеров съобщи, че никой няма право да го стопира и че той може да влиза където си желае, тъй като е претендент за кмет. При опита му да нахлуе в залата той беше спрян от полицията и му беше обяснено, че не може да влезе, тъй като такива са разпоредбите.

Вече съвсем час Сидеров и хората му са до бариерата пред залата – откъдето влизат колите с представители на секционните комисии.

На място са и повече от 20 полицейски чиновници, които охраняват региона. До момента не се стигна до съществени пререкания, само че диалогът сред Сидеров и неговите хора и служителите на реда продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР