Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от Продължаваме

...
Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от Продължаваме
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от " Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) ”, с първи коментар на exit poll данните, съгласно които той отива на балотаж.

" Искам да благодаря на всички софиянци, които през днешния ден излязоха да гласоподават, и изключително на тези, които ни поддържаха в този по този начин значим ден! Благодаря им, че гласоподаваха за една по-различна София! Тази, за която мечтаем, тази, за която приказваме по какъв начин да бъде ръководена от хора, които я обичат, с цел да може да стане този прекрасен европейски, чист, организиран, зелен град, където няма хора втора употреба, където няма квартали втора употреба ”, сподели той.

Терзиев благодари и на политическите партии и организациите, които застанаха зад кандидатурата му. " Много огромно благодаря за това, благодаря за тази поддръжка. Радвам се, че четири месеца бяхме на терен. Нещо, което не се е случвало в сходен вид акция. Проведохме една извънредно позитивна акция. Където хората имаха опция да се срещнат с нас, с нашия екип, с концепциите ни за града ”, добави претендентът за кмет. 

" Това, което от самото начало сме казвали, е че ние работим за София, търсим решенията за всички софиянци, а не нареждаме против някои претенденти. Работим за софиянци, желаеме да благодарим на всички и да кажа, че аз не преставам борбата да бъда кмет на всички софиянци. Борим се за всички софиянци, което вършим през последните четири месеца ”, разяснява още той.

Борис Бонев, който оглавява листата за общински съветници на ПП-ДБ-СС, уточни, че получената голяма поддръжка ще им разреши да образуват болшинство в общинския съвет. Нямат подозрение, че на балотажа Терзиев ще стане кмет, без значение против кого ще се изправи. " За нас е значимо, че София от през днешния ден не е същата. София от през днешния ден отваря нова страница в своята история и нямам никакво подозрение, че тази страница ще бъде доста по-успешна, доста по-адекватна, доста по-отворена към бъдещето. Така че направихте страховит резултат ”, съобщи Бонев.

Според данните на " Тренд ” Васил Терзиев събира 38,7% от гласовете, Ваня Григорова от Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " – 19,3%, а Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС - 17,3%. " Галъп ” също показва Терзиев като водач с 38,8%. Втора е Григорова с 19,1% от гласовете, а трети - Хекимян - със 17,0%.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР