Кандидатът за кмет на София Радостин Василев посочи кой му

...
Кандидатът за кмет на София Радостин Василев посочи кой му
Коментари Харесай

Радостин Василев призна! Посочи големия си конкурент

Кандидатът за кмет на София Радостин Василев уточни кой му е главният съперник в борбата.

Основният ми съперник е някогашен ефирен водещ, който ясно сподели, че политиката и медиите са се слели в един отровен съюз. Това сподели в студиото на „ Събуди се ” самостоятелният народен представител Радостин Василев. Той се включи в борбата за кмет на София.
-->
„ Това е представителят на ГЕРБ Антон Хекимян, който самичък по себе си не съставлява някакъв съперник, само че поради обстоятелството, че зад него стои корпоративна партия като ГЕРБ,  там гласовете ще бъдат изливани като от фуния ", твърди кандидат-кметът.

В предизборната акция всички претенденти за кметския стол дават отговор на въпроси за София. Последно скоба на Радостин Василев поставили преди месец-два, тъй като не запомнил да пусне SMS. За последно пък се качил на тролей преди 7-8 години. Дори да е най-хубавият претендент за даден пост, депутатът не би назначил собствен непосредствен, уточни той. На въпроса кой от актуалните претенденти би взел за собствен заместител, той отговори Ваня Григорова.

По думите на Василев въпросът с преместването на Паметника на Съветската войска би трябвало да бъде решен с локален референдум.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР