Кандидатът за кмет на Русе, издигнат от местна коалиция “БСП

...
Кандидатът за кмет на Русе, издигнат от местна коалиция “БСП
Коментари Харесай

Малките населени места ще са приоритет за Пенчо Милков в Русенско

Кандидатът за кмет на Русе, повдигнат от локална коалиция “БСП за България”, Пенчо Милков посети село Хотанца в община Русе. Той беше съпроводен от претенденти за общински съветници на обединението. На среща с жителите на селото, проведена в локалното читалище, Пенчо Милков съобщи, че се е кандидатирал за поста, тъй като желае да направи най-хубавото за града си и има сила, воля и мощ, с цел да се оправи с провокациите.
“Като депутат доста пъти съм бил измежду вас и познавам проблемите ви. Ако бъда определен за кмет, грижата ми за дребните обитаеми места и техните поданици ще бъде един от главните ми приоритети”, показа Милков. Той прикани хората на 27 октомври да бъдат дейни и да гласоподават за света, който желаят да видят за децата си.
Пенчо Милков показа претендента за кмет на село Хотанца, повдигнат от локална коалиция “БСП за България”, Мелиха Тодорова и акцентира какъв брой значимо за ръководството е кметът да бъде локален човек, който познава потребностите и проблемите на съселяните си. Тодорова е израснала и живее със фамилията си в с. Хотанца.
От своя страна тя акцентира, че в случай че бъде определена за кмет главен приоритет в работата й ще бъдат сигурността и спокойствието на жителите. Създаването на съответна транспортна скица, обслужваща потребностите на работещите хора и учащите се ще бъде главен акцент в активността й. Транспортът е един от главните въпроси за решение, изведен от анкетното изследване на локалните проблеми през 2018 година и показан на общинската администрация.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР