Кандидатът за кмет на район Южен от ГЕРБ Атанас Кунчев

...
Кандидатът за кмет на район Южен от ГЕРБ Атанас Кунчев
Коментари Харесай

Атанас Кунчев, ГЕРБ: Модерни детски площадки и културни събития в парковете на „Южен”

Кандидатът за кмет на регион „ Южен ” от ГЕРБ Атанас Кунчев се срещна с жители в парк „ Райчо Кирков ”.
Прочетете още
„ Това е неповторим парк. Наричам го неповторим, не поради положението му - то несъмнено не е по никакъв начин неповторимо, а поради големия капацитет, който  има. Това място е с съвършено местонахождение, висока посещаемост. Тук просто кипи живот и крещи за просвета. Визията ми, в случай че бъда определен за кмет на региона, е още през първата година на мандата ми да трансформира този парк в културен център на региона ”, съобщи Атанас Кунчев.

Той даде обещание да обхване всеки подробност - по- положително осветяване, създаване на нова детска площадка за най-малките, възобновяване и модернизиране на към този момент съществуващите съоражения за игра и не на последно място - наложително създаване на видеонаблюдение.

„ Този парк ще бъде един от най-хубавите в квартала, в него ще се съчетава, развлечение за децата, отдих и просвета за възрастните.  Защото хората тук го заслужават, тъй като „ Южен ” не е единствено проблеми, тук има доста позитивизъм и би трябвало да се обезпечи провеждането на разнообразни фестивали, събития и концерти ”, сподели претендентът за областен кмет Атанас Кунчев.

Той добави, че в проектите му е и „ Малкия парк ” против учебно заведение „ Константин - Кирил Философ ”. След диалози с посетителите в парка е набелязал няколко целта - създаване на нова детска площадка с ограда, възобновяване на спортните уреди и местата за отдих, усилване на сигурността, посредством създаване на видеонаблюдение. Цялата ми стратегия е съобразена напълно с желанията на хората, с които се срещам всеки ден, постоянно съм и ще бъда отворен за разговор с Вас, тъй като за Кунчев  това е ключът към сполучливо ръководство с грижа за хората.

На 29.10. гласувайте с бюлетина номер 7 с цел да вдъхнем живот на „ Южен ” ЗАЕДНО! Атанас Кунчев - за кмет на регион „ Южен ”!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР