Кандидатът за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/ Наталия

...
Кандидатът за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/ Наталия
Коментари Харесай

Наталия Стоянова, кандидат за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ/СДС/: Мерилото за успех на едно управление е свършената работа

Кандидатът за кмет на регион „ Слатина “ от ГЕРБ /СДС/ Наталия Стоянова беседва с поданици в парк „ Слатинска река “. По време на срещата тя разиска с хората направеното досега, оповестиха от обединението.

„ Ще продължим да построяваме и облагородяваме региона. Предизборната акция е терен за практикуване на всевъзможни внушения и обещания, само че аз имам вяра, че мерилото за триумф на едно ръководство е свършената работа, не голите обещания. Политиката ни да сме измежду хората, с цел да чуваме проблемите им от първо лице, е единствената вярна, “, акцентира Стоянова.

Тя посочи, че в парк „ Слатинска река “ е реализирана забележима смяна, която включва фитнес навън, многофункционална детска площадка, две нови пешеходни пасарелки. „ Монтирано е ново осветяване, сложена е ограда откъм реката, като това е единствено част от цялостната визия на парка досега “, сподели още Стоянова.



Откритата приемна мина при засилен интерес от страна на жителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР