Кандидатът за кмет на пловдивския район Северен от БСП за

...
Кандидатът за кмет на пловдивския район Северен от БСП за
Коментари Харесай

Д-р Баташки ще управлява с граждански съвет район Северен в Пловдив

Кандидатът за кмет на пловдивския регион " Северен " от " Българска социалистическа партия за България " доктор Атанас Баташки направи поръчка, че в случай че бъде определен, ще ръководи с цивилен съвет. При диалози с жители в парк " Рибница " той изясни, че структурата ще включва представители от всеки квартал. Съветът ще се събира всеки месец, като задачата е да има директна връзка и продан на информация по всички проблеми - от решенията на Общинския съвет до пейката, кошчето или тротоара на дадена улица.

Достъпна Витоша, възобновяване на въжените линии, вложения за създаване на екопътеки и недопускане на застрояване с къщи, хотели и заведения за хранене, изиска през вчерашния ден ръководителят на Българска социалистическа партия в София и лидер на листата Калоян Паргов на среща под мотото " Град в планината, планина в града. Защо Витоша остава недостъпна? ". В срещата взеха присъединяване претендентите за общински съветници Христо Монов и Христо Чакъров и за кметове на Мърчаево и Владая - Снежанка Лашкова и Николай Иванов. Събитието се състоя пред началната долна станция на Княжевския въжен превоз, който е първият кабинков в България, само че от години не работи. Според Паргов, в случай че Витоша стане по-привлекателна дестинация за зимни спортове, това би дало съображение София още веднъж да кандидатства за хазаин на зимна олимпиада.

" От всички обещания, които чухме преди 4 години от ГЕРБ - за пречиствателна станция, за санитарна зона на язовира, нищо не беше изпълнено, остана единствено покачването на цената на водата ", възмути се претендентът за кмет на Шумен Венцислав Венков. Той акцентира, че Българска социалистическа партия ще упорства да спре повишаването на водата, до момента в който не стане ясна политиката на страната за водния бранш в Шумен.

Евродепутатът Елена Йончева и зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков бяха в Русе, с цел да поддържат претендента за кмет на левицата Пенчо Милков и листата на социалистите в регионалния град.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР