Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров заедно

...
Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров заедно
Коментари Харесай

Мирослав Петров, кандидат за кмет на Плевен: Само с управление на ГЕРБ Плевен се развива

Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров дружно с претенденти за общински съветници от листата на партията тази заран се срещнаха със чиновници във компания за писалищен материали. Воденият от Мирослав Петров тим на ГЕРБ напомни, че санираните учебни заведения, детски градини, новият площад, всички пътища, фонтани, новите тролеи, новата контактна мрежа, новото хранилище, видеонаблюденията по кръстовищата – всичко това е от времето, когато Плевен беше ръководен от кмет на ГЕРБ и властта беше на ГЕРБ.



„ 48 млн. лева по Региони в напредък бяха контрактувани от проф. Стойков. За резултатите обаче се желае време. Затова и актуалният кмет Георг Спартански реже лентите, само че той просто харчи парите, които ние сме му оставили в предходния мандат ”, сподели Мартин Митев, претендент за общински консултант от ГЕРБ и ръководител на локалния парламент в Плевен. „ Към момента актуалното локално ръководство няма подписан нито един план. Нито един”, напомни той.

На срещата бе подложен въпросът за привличането на вложения. „ Плевен беше един от най-добре развитите индустриални центрове в Северна България. Географското му разположение, индустриалната база и пътната съгласуваност основават положителни предпоставки за оформянето на стопански център “, означи Мирослав Петров. По думите му обвързването на бизнеса с образованието също е значимо събитие за насърчаването на вложенията, тъй като тогава ще можем за предложим положителни, готови и съответни на търсенето на пазара фрагменти.



„ Идеята е да дадем сила на Плевен и да го върнем в силата, която беше преди години”, сподели претендентът за общински консултант от ГЕРБ Александър Николов. Той показа и една концепция за вложения в спорта посредством възстановяване базата на множеството учебни заведения в Плевен, която денем да бъде употребена от учениците, а в извънучебно време вложителят да може да дава базата и за външно прилагане против възнаграждение.

„ За да се случват нещата в Плевен, с цел да се развива градът и да са спокойни и удовлетворени хората - е нужна доста работа, деятелност и положително съдействие с държавното управление. ГЕРБ предлага тъкмо това. Работа, работа, работа за Плевен!”, заключи Мирослав Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР