Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ,

...
Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ,
Коментари Харесай

Диана Иванова: Кварталите ще станат китни центрове

Кандидатът за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, инж. Диана Иванова разговоря с поданици на кварталите „ Долапите “ и „ Средна кула “ нощес. На срещата участваха още кметските наместници, регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ – Русе и депутат Пламен Нунев, общинският началник Росен Даскалов, претенденти за общински съветници.


„ Кварталите и дребните обитаеми места ще станат китни центрове, това е заложено в нашата Програма с мисъл към хората. Защото доста наши съграждани работят в Русе, само че избират да живеят в „ Средна кула “, „ Долапите “, в Басарбово и дребните обитаеми места. Едно от първите неща, които ще направя като кмет на Русе е да основа звено в Община Русе за директна работа с кметовете на дребните обитаеми места и кметските наместници.


Инж. Диана Иванова беседва с жителите от двата квартала и за инвестицията по Оперативна програма „ Околна среда “ за създаване на нови водопроводи и канализация, с което ще се позволи дългогодишният максимален проблем на жителите на „ Долапите “ и „ Средна кула “.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР