Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на Карлово д-р Емил

...
Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на Карлово д-р Емил
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов посети село Иганово

Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на Карлово доктор Емил Кабаиванов, общинският началник на ГЕРБ – Карлово Данка Люртова и претендентът на ГЕРБ за кмет втори мандат на село Иганово Павел Павлов се срещнаха с жителите н селото.

Пред своите съселяни Павлов направи къс доклад на свършеното през този мандат и даде поръчка, че ще продължи да работи със сърце за по-доброто бъдеще на Иганово. Сред нещата, с които селото може да се похвали, са положени пътни линии на ул. 4-та; изчистено дере на река "Айдаря " с подпори и зидове; направени частични поправки на електрическата апаратура на покрива на читалището; ремонтиран покрив на кметството; сменени дренажни тръби на чешмата в центъра; подложен железен пешеходен мост с защитни парапети над река "Кюй дере "; ремонтирано помещение и обособена компютърна зала; завършена лятна спортна площадка за волейбол, футбол и бадминтон; инсталирани 4 камери за видеонаблюдение на постройката на кметството и още доста други придобивки.

В края на изявлението си Павлов показа и хората, с които ще продължи да ръководи обитаемото място, в случай че още веднъж получи доверието на игановци като посочи, че тези хора са негов тил, те са му дали силата да се оправя с проблемите и счита, че дружно още веднъж ще ръководят добре Иганово.

"Павел Павлов потвърди, че може да бъде виновен кмет, за него нямаше затворена врата в общината, до момента в който не решеше дадения проблем, той не си тръгваше и постоянно срещаше схващане и поддръжка. Преди няколко месеца, когато говорихме дали има предпочитание да се кандидатира за нов мандат, той ми сподели, че има силите и силата да продължи да работи за развиването на Иганово. Ние от ГЕРБ постоянно сме го подкрепяли и ще продължаваме. Затова Ви приканвам да дадете доверието си на екипа, който потвърди, че може и знае по какъв начин да ръководи “, разяснява Данка Люртова.

От своя страна претендентът за кмет на Карлово доктор Кабаиванов изясни на присътващите какво следва да се направи в селото в идващия мандат, в случай че още веднъж бъде определен за кмет на общината: ще се смени водопроводът, ще бъде построена многофункционална спортна площадка; в плана на АПИ за ремонт на пътя Певците – Карлово ще бъде заложено изработката на тротоари от двете страни на сектора, минаващ през Иганово и пешеходна пътека в центъра на селото.

По думите му в бюджета за 2020 година ще бъде заложено нарастване с 30% на издръжката на пенсионерските клубове, читалищата и младежките клубове, а в границите на плана за непрекъснато видеонаблюдение в цялата община, ще бъдат инсталирани още 3 камери: по една на входно-изходните точки от Кърнаре и от Карлово и една – на площада. Ще бъдат ремонтирани и възобновени четирите чешми с течаща балканска вода.

"И всичко това ще се случи, единствено в случай че кметът на общината е доктор Емил Кабаиванов ", прикани присъстващите Данка Люртова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР