Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън води

...
Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън води
Коментари Харесай

Проучване: Джо Байдън води Доналд Тръмп с 16%

Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън води с 16% на президента Доналд Тръмп, сочи ново социологическо изследване на SSRS за Си Ен Ен.
Според сондажа преднината на Байдън се е разширила и сега е най-голямата от началото на предизборната акция по-малко от месец преди изборния ден на 3 ноември.
Сред евентуалните гласоподаватели 57% споделят, че поддържат Байдън, а 41% декларират, че ще гласоподават за Тръмп. Сондажът е извършен след първия спор и потвърждението, че американският водач е с ковид.
Като цяло рейтингът на утвърждение на Байдън се е подобрил. 52% от американците декларират, че са с позитивно усещане от някогашния вицепрезидент спрямо 39%, които мислят същото за Тръмп.
Анкетата демонстрира още, че 63% от американците имат вяра, че Тръмп се е държал по безконтролен метод с дейностите си против ковид в обкръжението си. Запитани дали имат вяра на информацията от Белия дом за здравето на Тръмп, 40% споделят, че се доверяват до известна степен, 28% не имат вяра, а 12% означават, че имат вяра на съвсем всичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР