Кандидатът на БСП за кмет на Велико търново излезе с

...
Кандидатът на БСП за кмет на Велико търново излезе с
Коментари Харесай

Весела Лечева: Да направим Търново отново Велико

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на Велико търново излезе с послание към жителите.

В него се споделя следното:

Уважаеми търновци,
Аз съм Весела Лечева и се кандидатирам за кмет на града, в който съм родена, постигнала съм първите си спортни триумфи и в чиято земя ще легна някой ден.

Животът ме води на всевъзможни места, подари ми триумфи и премеждия, сподели ми, че човек е всесилен, колкото е подготвен да служи... на обичаните си хора, на народа си, на поколенията.

Човек е благополучен, единствено когато близък е добре и света към него става все по хубав, умен, заслужен за заветите на дедите и упованията на потомците.

Упрекват ме, че не съм прекарала целия си живот в Търново. Да, в случай че бях останала, несъмнено щях да преживея по-малко ограничения и да съм по-щастлив човек, само че надали щях да донеса популярност на България и да изпитам себе си в изискванията на същинска конкуренция.

Аз се кандидатирам за кмет, тъй като съм човек на достойнството, боец съм, само че съм и жена и знам какво липсва в един дом и по какъв начин, в случай че няма ред, уют и грижа той се разрушава, тъкмо както е и с един град, а когато градът е Търново, тогава е въпрос на задача да му върнем блясъка, достолепието и уникалността.

Доверете ми се и аз давам обещание да остана на висотата на упованията Ви най-малко до идващите избори за кмет.
Да създадем Търново още веднъж Велико!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР