Кандидат- кметът на ПП-ДБ Петрич, Кирил Танушев, заедно с депутата

...
Кандидат- кметът на ПП-ДБ Петрич, Кирил Танушев, заедно с депутата
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Петрич от ПП-ДБ К. Танушев, общински съветници и кандидати за кметове на селата в низ от срещи с избиратели

Кандидат- кметът на ПП-ДБ Петрич, Кирил Танушев, дружно с депутата Георги Ганев, претендентите за общински съветници и кандидат- кметовете на селата Коларово и Габрене, Вили Спасова и Георги Харизанов, организираха интензивни срещи през последните дни с гласоподаватели от община Петрич.
Пулсът на града се усеща най-добре на Градския пазар-мястото, което събира хора от всички групи-работещи, пенсионери, небогати, богати, млади и остарели, мъже и дами. Там социологията е същинска.

-В диалозите с локалните хора, тематиките, които се откроиха и които вълнуват хората, бяха към бъдещето на младите и какво би ги предиздвикало да си останат по родните места.
-Как да се развие общината, с цел да има повече работа и по-добри условия за бизнес.
-Как да се реши казусът с болничното заведение.
-Как да се усъвършенства инфраструктурата и да се покачат приходите.

Кирил Танушев и екипът му участваха и на “Фестивала на кестена 2023 ”, който се организира в селата Коларово и Габрене, където се срещнаха очи в очи с гласоподавателите и още веднъж чуха проблемите, с които локалните политици би трябвало да се оправят. Кандидатите на ПП-ДБ срещнаха локалните поданици с решенията, които те оферират.
През почивните дни Кирил Танушев и няколко души от листата за общински съветници на ПП-ДБ взеха присъединяване и в Благотворителен шампионат по канадска битка, проведен от Димитър Господинов - претендент кмет за с. Рупите, с цел да набере сума за подкрепяне на лекуването на Методи Юруков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР