Кандидат-депутатката от политическото сдружение на Кирил Петков ПП ПП Яна

...
Кандидат-депутатката от политическото сдружение на Кирил Петков ПП ПП Яна
Коментари Харесай

Пореден скандал: Кандидат-депутатка на Киро Канадеца издуши Елин Пелин със смрад на гнилоч

Кандидат-депутатката от политическото съдружие на Кирил Петков Политическа партия ПП Яна Балникова, която води листата им в Габрово, издуши жителите на Елин Пелин със воня на гнилоч и екстременти.

Това излиза наяве от неспирните тъжби на локалното население, че нито в домете им, нито на открито не може да се диша от ужасната миризма на разлагащи се трупове. А големи черни мухи нахлуват в жилищата им и полепват по стените ми и лете, и зиме.

Хората са в див смут, писали са тъжби, а зам.-кметът на общината Николай Савов взема енергични ограничения да постави ред в обстановката и да успокои жителите.

Първоизточник на казуса със смрадта в Елин Пелин идва от компания, в която планов управител е въпросната габровска кандидат-депутатка на Киро Канадеца Яна Балникова. Тя се обитава в хале чартърен до самите жилищни здания в Елин Пелин, където си е направила " плантация за инсекти ".
свързани новини102826преди 7 часа50158преди 5 часа
Всъщност става дума за някакво авангардно занятие, при което се употребяват екстременти, а големите черни мухи по тях дават тъй наречените лаври, от които по-късно да се вършат хранителни добавки. При това компанията на Балникова си е вдигнала и сграда до нея, която ДНСК би трябвало да отстрани съгласно изказванията на зам.-кмета, че е противозаконна. Както и въобще да се изнесе от Елин Пелин по гледище на осмърдените и възмутените жители.

Според голям брой изявления Балникова прди 3 години е съумяла да прилапа 5,7 млн. $ финансиране от разнообразни фондове, в които управителната роля е на различен сподвижник на Киро Канадеца и съосновател на политически план с Асен Василев - Даниел Лорер. А пък те са финансирани от Фонда на фондовете, тоест от страната.
свързани новини87139на 16.10.2021
Общият доход на компанията за 3 години обаче е едвам 30 000 лв., което любителката на авангардните нововъведения Балникова изяснява с изостаналостта на нашенеца, който не ще да яде гниди под никаква форма, нито да ги дава на животните си.

При това състояние не е ясно с какво се храни самата Балникова, с изключение на може би със личните си артикули от екстрементите. И още по-малко е ясно по какъв начин връща парите, с които е захранила компанията си.

Тя обаче бодро се показва за специалист в аутсорсинг промишлеността, сферата на биотехнологиите и кръговата стопанска система. Вероятно това е повода Киро Канадеца да припознае приключилата японистика в СУ " Климен Охридски " и магистратура по Бизнес администрация в софийския Американски университет като зам.-министър на стопанската система преди да го последва в политиката.

Очевидно е, че аферистите Кирил Петков и Асен Василев сортират себеподобни за политическия си план. А в този момент на габровци им остава да изберат дали също да се осмърдят и да се обзаведат с огромни прилепчиви черни мухи по домовете и публичните си здания като хората в Елин Пелин или да стартират да се тъпчат с гнидите на Балникова, получени от същите тия мухи и екстрементите, които населяват.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР