Кандидат-депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че очаква да го

...
Кандидат-депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че очаква да го
Коментари Харесай

Делян Добрев: Очаквам да бъда атакуван лично след истините, които казах! Радев, няма да ме уплашиш

Кандидат-депутатът от ГЕРБ Делян Добрев съобщи, че чака да го нападат персонално след истините, които е споделил по-рано през днешния ден в предаването " Лице в лице ". Във фейсбук профила си Добрев се обръща към и декларира, че да бъде изплашен и ще продължи да споделя истината.

" След присъединяване ми в предаването " Лице в лице " нощес, на следващия ден нападнат персонално като възмездие за истините, които споделих.

Румен Радев, да ме уплашиш! Моето семейство е от почернените от твоето безхаберно ръководство!!!

Ще продължа да споделям истината! Ченгесарските ви схеми да ме уплашат! ", написа кандидат-депутатът от ГЕРБ.

По-рано през днешния ден Добрев разгласи, че държавното управление би трябвало да подаде оставката, както и президентът Румен Радев. Трябва още веднъж да се образува Национален действен щаб за битка с ковид.

„ В момента виждаме безпорядък в ръководството на опазването на здравето, неспособност за избавяне на човешките животи. Никой не поема отговорност за това. В Европа нищо затворено, там децата вървят на учебно заведение “, добави още той.

По думите му през вчерашния ден от Министерски съвет са направили машинация, като са споделили, че цената на газа ще падне с към 33%, което не е правилно, а тя се е намалила единствено с 1,4%.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР