Канал 3При невъзможност за плащане на място колата се задържа

...
Канал 3При невъзможност за плащане на място колата се задържа
Коментари Харесай

Няма мърдане: Събират всички глоби и такси на излизане от Турция

Канал 3

При неспособност за заплащане на място колата се задържа на паркинг до издължаването, оповестиха от Министерство на външните работи

Турция към този момент събира на излизане при граничните пунктове наложените в страната санкции и наказания на задгранични жители, оповестяват от Министерство на външните работи.

По информация на генералното консулство на България в Одрин от 11 април 2019 година на граничните контролно-пропускателни пунктове на Турция е въведена система за събиране на наложените на непознати жители санкции и други наказания по време на престоя им на територията на Турция, чието възнаграждение не е било осъществено на друго място.

Става въпрос за санкции при нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата и незаплатени тол такси при потребление на автомагистралите в Турция.

Заплащането става на митническите пунктове на Граничен контролно-пропусквателен пункт при излизане от страната, като информацията за всички наложени парични санкции и други наказания на лицето излиза на служебния компютър на митническия чиновник.

В случай че има неплатени такива, се издава наставление да бъде осъществено неотложно заплащане на гише на митницата, в това число с кредитни и дебитни карти. В случай че в системата на Министерство на вътрешните работи на Турция има постъпили данни за неплатени остарели санкции, те също ще бъдат изискани.

При неспособност за възнаграждение на място се планува задържане на транспортното средство на паркинг на митницата на Граничен контролно-пропусквателен пункт до възнаграждение на паричната глоба. Във връзка с въведената нова система за неотложно заплащане на наложените санкции е целесъобразно българските жители прецизно да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата и други разпореждания на територията на Турция. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР