Канадското правосъдно министерство стартира процедурата за екстрадирането на финансовата директора

...
Канадското правосъдно министерство стартира процедурата за екстрадирането на финансовата директора
Коментари Харесай

Канада стартира екстрадирането на финансовата директорка на Хуауей в САЩ

Канадското правосъдно министерство започва процедурата за изгонването на финансовата шефа на " Хуауей " Мен Ванчжоу, гласи известие на уеб страницата на Министерството на външните работи на страната.

 © БГНЕС  Пуснаха под гаранция финансовата директорка на Пуснаха под гаранция финансовата директорка на "Хуауей "
Главният финансов шеф на "Хуауей " Мън Ванчжоу беше освободена под гаранция от канадски съд. Тя беше задържана на 1 декември във Ванкувър по желае...

„ Днес служителите на министерството на правораздаването на Канада позволиха по-нататъшни правосъдни дейности, с което публично стартира процесът по изгонването по делото на госпожа Мен Вънчжоу ”, гласи известието.

Тя бе задържана на 1 декември м.г. във Ванкувър по искане на Вашингтон. Съединени американски щати и Австралия упрекваха " Хуауей " в механически шпионаж и събиране на секретни данни с помощна на свое съоръжение, употребявано на разнообразни страни по света.
 Съединени американски щати упрекнаха китайския софтуерен колос „ Хуауей “ в машинация и кражба Съединени американски щати упрекнаха китайския софтуерен колос „ Хуауей “ в машинация и кражба
Съединените щати насочиха 23 обвинявания против китайския телекомуникационен колос „ Хуауей “, измежду които са: машинация, кражба на технология, и нарушение...

Мен Вънчжоу бе арестувана по съмнения в нарушение на американските търговски наказания против Иран. Съединени американски щати ѝ предявиха обвиняванията по общо 23 пункта.

На собствен ред компанията отхвърля обвиняванията, че представляваха каквато и да е опасност за други страни и отхвърля причастността си към закононарушенията.
 Повдигнаха обвинявания против китайската компания Повдигнаха обвинявания против китайската компания "Хуауей "
Американското министерство на правораздаването повдигна обвинявания против китайската компания "Хуауей " и финансовия ѝ шеф Мън Ванчжоу.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР