Канадският тенисист Милош Раонич сподели своите амбиции за 2020 година.

...
Канадският тенисист Милош Раонич сподели своите амбиции за 2020 година.
Коментари Харесай

Милош Раонич: Искам да играя все по-добре

Канадският тенисист Милош Раонич показа своите упоритости за 2020 година. Бившият номер 3 в света направи мощно усещане на Откритото състезание на Австралия, където се показа на доста положително равнище и доближи до четвъртфиналите. Там Раонич бе спрян от международния номер 1 - Новак Джокович, само че 29-годишният играч остава оптимист за бъдещето.

„ През последните 3 години бях малтретиран от травми и за мен беше доста мъчно. Наистина страдах, само че в този момент стартирах годината по превъзходен метод. Амбициран съм да се потвърдя още веднъж и знам, че мога да играя даже още по-добре от преди. Чувствам се добре и за първи път от доста години насам, мога да кажа, че съм добре квалифициран. Представянето ми в Австралия ми даде още повече убеденост и религия във опциите ми. Искам да играя мощно и най-важното за мен е да бъда здрав “, приключи Раонич.

За канадеца занапред предстоят поредност от шампионати. Той е декларирал присъединяване на шампионата New York Open през тази седмица, след което планува да играе в Delray Beach и Акапулко.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР