Канадският рок певец и китарист Брайън Адамс идва в България

...
Канадският рок певец и китарист Брайън Адамс идва в България
Коментари Харесай

Рок легендата Брайън Адамс се завръща с концерт в София

Канадският рок артист и китарист Брайън Адамс идва в България за нов концерт в София. Той ще се организира на 8 декември 2023 година в зала " Арена София " и е част от международното турне на изпълнитела " So happy it hurts ".

Това ще е четвъртото присъединяване на Адамс в България, който идва да пее тук за първи път през 2006 година Световното турне промотира неговия 15-и студиен албум, който излезе през март 2022 година и получи номинация за премия " Грами ".

Музикантът се прочу при започване на 90-те години на предишния век с номинираната за " Оскар " ария " (Everything I Do) I Do It For You ", само че е прочут с това, че е един от най-вълнуващо реализатори онлайн. Вече повече от 40 години неговото завладяващо театрално наличие и енергизиращи вокали забавляват публиката.

Турнето на Адамс към този момент стартира в Съединените щати и ще продължи с европейска обиколка по-късно през годината. Той извършва някои от огромните си шлагери като Please Forgive Me, Summer of `69 и It`s Only Love.

Билетите за концерта в София ще са в продажба от петък, 26 май на цени сред 90 и 150 лева
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР