Канадският актьор Райън Рейнолдс продаде своята успешна компания Mint Mobile

...
Канадският актьор Райън Рейнолдс продаде своята успешна компания Mint Mobile
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс продаде успешната си 5G компания за 1,35 милиарда долара

Канадският артист Райън Рейнолдс продаде своята сполучлива компания Mint Mobile за 1,35 милиарда $ на T-Mobile. Това разгласи самият той, като се пошегува в формалното си изказване: " Толкова сме щастливи, че T-Mobile победи нападателна оферта, дадена в последния миг от майка ми ".

В 5G мрежата Mint Mobile, която предлага евтини безжични проекти за 15 $ на месец и безграничен проект за 30 $ на месец, артистът има 25-процентов дял. T-Mobile разгласи, че цените на Mint ще останат непроменени. 

" Толкова съм горделив от целия екип на Mint и съм толкоз разчувствуван за това, което следва ", добави Рейнолдс в изказването си.

T-Mobile е втората по величина компания за мобилни телефони в Съединени американски щати, като тя ще заплати на артиста и съдружниците му композиция от 39% пари в брой и 61% в акции. Като част от договорката Рейнолдс ще продължи да извършва креативна роля в компанията и ще бъде неин представител. 

" Mint построи необикновено сполучлив цифров бизнес непосредствено към потребителите, който продължава да дава на клиентите ", сподели Майк Сиверт, основен изпълнителен шеф на T-Mobile, цитиран от The New York Times.

Актьорът, прочут с ролята си на Уейд Уилсън в " Дедпул ", купи дял от собствеността в Mint Mobile през 2019 година Той изясни покупката, като сподели, че звездите нормално влагат в артикули от висок клас като марки за грижа за кожата или алкохолни компании, само че че той желае да отбрани " по-практичен метод към най-важната технология ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР