Канадската певица Селин Дион, която все още не се чувства

...
Канадската певица Селин Дион, която все още не се чувства
Коментари Харесай

Селин Дион е решена да преодолее болестта си и да се завърне на сцената

Канадската певица Селин Дион, която към момента не се усеща добре, остава решена да се върне на сцената един ден и да преодолее заболяването си, заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция, базирайки се на нейна обява в Инстаграм.

Мегазвездата разкри през есента на 2022 година, че страда от рядка неврологична болест - синдром на скования човек. Неотдавна тя показа, че превъзмогването на това автоимунно заболяване е едно от най-трудните прекарвания в живота ѝ.

" Продължавам да се стремя да се върна на сцената един ден и да повеждам допустимо най-нормален живот ", добави тя към фотография, на която театралничи усмихната с тримата си сина. Тя я разгласява за Международния ден за повишение на осведомеността за синдрома на скования човек.

" Много съм признателна за любовта и поддръжката на моите деца, фамилията ми, моят екип и всички вас! " - написа още 55-годишната певица.

Селин Дион излезе на сцената на церемонията за премиите " Грами " в Лос Анджелис при започване на февруари, с цел да връчи премията за албум на годината на Тейлър Суифт. Тя беше приветствана бурно от публиката.

Последният концерт на Селин Дион беше в Нюарк, Съединени американски щати, през март 2020 година След това международното й турне беше прекратено от пандемията от КОВИД-19. А от 2021 година тя страда от рецесии на синдрома на скования човек.

Този синдром визира към един човек на милион, като предизвиква остра болежка и усложнения в придвижването.

В края на февруари " Амазон прайм видео " разгласи, че следва стартирането на документален филм за певицата - " Аз съм Селин Дион ", в който тя цели да увеличи осведомеността за болестта си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР