Канада спечели третата си победа от четири мача на световното

...
Канада спечели третата си победа от четири мача на световното
Коментари Харесай

Канада надви Франция за третата си победа на световното първенство

Канада завоюва третата си победа от четири мача на международното състезание по хокей на лед в Словакия, откакто се наложи с 3:1 против Франция. По този метод тимът на Ален Вино, който е треньор и на американския Филаделфия Флайърс, се изкачи на второ място в класирането на група "А " с три точки пасив против Германия.

#NJDevils Severson’s secondary assist on Canada’s 1-0 goal against France.

Jumped on the puck off the faceoff:

pic.twitter.com/YfuHFCPZuQ
— Amanda Stein (@amandacstein) May 16, 2019
Французите останаха с човек по-малко на леда в седмата минута на срещата и Антони Манта се разписа 21 секунди преди края на наказването. Дарнел Нърс вкара за 2:0 след 10:50 минути игра в първата третина, а Антони Сирели означи третия гол за канадците пет минути и 25 секунди по-късно. Французите се възпозлваха от пауърплей и понижиха на 1:3 посредством Дамиан Флюри след 36:13 минути игра, само че с това единствено оформиха крайния резултат.

"Петлите " са на предпоследно място в потока с една точка. Швеция пък победи с 8:0 Австрия и зае третото място в група "Б " с три точки зад Русия и Швейцария. За скандинавците точни бяха Адам Ларсон, Уилям Нюландер, Елиас Линдхолм, Габриел Ландеског, Адриан Кемпе, Маркус Кругер и Денис Расмусен. Австрийците към момента нямат точка на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР