Kанада се класира за полуфиналите на олимпийския турнир по хокей

...
Kанада се класира за полуфиналите на олимпийския турнир по хокей
Коментари Харесай

Канада се класира за полуфиналите на олимпийския турнир по хокей на лед

Kанада се класира за полуфиналите на олимпийския шампионат по хокей на лед при мъжете. Олимпийският първенец победи мъчно с 1:0 състава на Финландия.

Гол на Максим Норю в самото начало на третия интервал след асистенция на Ерик О'Дел обезпечи скъпия триумф в интерес на "кленовите листа ".

Вратарят на канадския тим Кевин Пулен още веднъж се отличи със мощни изяви и не позволи попадение след 21 точни удара към мрежата зад него.

На полуфиналите в олимпийския шампионат Канада ще играе против Германия. Бундестима завоюва доста трагично с 4:3 след продължение против Швеция.

Германците водеха с 2:0 и 3:1, само че позволиха равнене до 3:3. Кристиан Ерхоф и Марсел Ньобелс дадоха два гола задатък за Германия в първата част, само че Антон Ландер върна едно попадение за скандинавците в последната третина. Доминик Кахун още веднъж се разписа в мрежата на Швеция за 3:1, само че Патрик Херсли и Микаел Вистранд вкараха голове в интерес на шведския отбор, изравнявайки до 3:3. Минута и половина след началото на спомагателния интервал Патрик Раймер се разписа за крайното 4:3 в интерес на Германия след асистенция на Ясин Елиз.

В другия полуфинал в Пьонгчанг ще играят тимовете на Оценка за съвместимост Русия и Чехия./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР