Кампанията за преизбиране на президента Байдън рекламира неотдавнашни изяви в

...
Кампанията за преизбиране на президента Байдън рекламира неотдавнашни изяви в
Коментари Харесай

Екипът на Байдън се стреми да прикрепи репутацията на кампанията „в мазето“ на Тръмп

Кампанията за преизбиране на президента Байдън популяризира неотдавнашни изяви в суинг стейт като доказателство за наличието му по следите преди общите избори, като в същото време допуска, че някогашният президент Тръмп заобикаля значимите бойни полета.

„ Джо Байдън удари 8 суинг щата за 18 дни, до момента в който беше POTUS. Доналд Тръмп играеше доста голф, като в същото време общуваше с истината в действителност мъчно “, написа представителят на Байдън Джеймс Сингър в X, някогашен Twitter, сряда дружно с графика на главните суинг щати.

„ Кампания с числата: Байдън посети 8 щата на бойното поле за 18 дни. Тръмп? Един. Само един щат на бойното поле “, чиновник на акцията Даниел Весел добави.

В прессъобщение предходната седмица акцията на Байдън подлага на критика Тръмп, потвърждавайки, че „ Разбитият Дон се крие в мазето “. През 2020 година, по време на пандемията COVID-19, Байдън беше изключително подложен на критика за провеждането на акция посредством уебкастове на Zoom във краткотрайно сутере...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР