Кампанията Tree Care е част от стратегията на бранда за

...
Кампанията Tree Care е част от стратегията на бранда за
Коментари Харесай

NIVEA гушна вековни дървета в София и Пловдив

Кампанията Tree Care е част от тактиката на марката за стабилно развиване
Световният водач в грижата за кожата започва, ориентирана към облагородяване на градската среда и грижите към градските дървета. В интервала от 4 до 31 март с всеки закупен артикул с марка NIVEA в магазини dm, компанията ще отделя средства за профилактичен обзор от еколозите на Tree Doctor и за ограничения за здраве и сигурността на общо 50 вековни дървета в София и Пловдив. 

Градското замърсяване и високото съществуване на фини прахови частици са едни от главните причинители на замърсяването на кожата на лицето. Градските дървета пречистват въздуха от нездравословните въглеродни излъчвания, като по едно и също време с това пестят сила, пазят сянка и понижават шума. Така те основават по-благоприятна и здравословна среда за живот в градски условия.

Както кожата, по този начин и дърветата в огромните градове, имат потребност от непрекъснати и характерни грижи, с цел да могат да продължат да са функционални, ползотворни и красиви. Ето за какво в границите на акцията Tree Care NIVEA и специалистите от Tree Doctor ще се погрижат за тях в три стъпки:
Мониторинг и обзор на 50 дървета в София и ПловдивПредписания на ограничения за безопасностГрижа и обезпечаване нужните процедури
Вековните дървета, които ще бъдат част от акцията Tree Care, са ситуирани в два емблематични парка в София и Пловдив. Славейковите дъбове в едноименния парк в столичния квартал Лозенец е прочут със сбирките на креативния кръг „ Мисъл “ и сантименталните разходки на Пенчо Славейков и неговата обичана – Мара Белчева. Преглед ще получат и дърветата в най-забележителния пловдивски парк „ Цар-Симеоновата градина ”, който е същинско произведение на парковото изкуство и обичано място за отдих на локалните поданици.

Инициативата е следващата стъпка в тактиката на NIVEA по посока на устойчивото развиване и грижа за природата. Сред останалите цели на козметичния бранд се подреждат деликатният асортимент на употребяваните съставки в производството на артикули, партньорството с доверени източници и внедряването на 100% биоразградими и рециклируеми опаковки до 2025 година Повече за тактиката може да научите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР